Kina 2017

Det er næsten tid til vores store tur til Kina. Vores visum er kommet på plads, vi har fået ordnet de sidste vacciner og vi er nu meget spændte!

Vi har lavet denne blog, og vil forsøge vores bedste at få den opdateret hver dag med et par billeder og beretninger om vores oplevelser.

Vi flyver fra Københavns Lufthavn d. 4. august kl. 21:00, med ankomst i Beijing d. 5. august kl. 11:55. Vi har 6 nætter i Beijing, hvorefter vi tager toget til Xi’an d. 11. August. I Xi’an har vi 2 nætter før vi fortsætter med tog videre til Shanghai d. 13. august. Der har vi 4 nætter, hvorefter vi tager toget tilbage til Beijing d. 17. august. Her har vi en sidste nat inden vi flyver hjem til Danmark d. 18. august kl. 14:50 med ankomst i København kl. 18:40.

Kort over togturene rundt i Kina

Kommentarer er meget velkomne på vores indlæg.

Knus og kram,
Eszti & Simon

 

3 Replies to “Kina 2017

 1. Super flot hjemmeside, I ønskes en fantastisk tur, og vi glæder os til at følge med på jeres rejse 🙂

 2. Hej I to
  Ha en rigtig fantastisk og oplevelsesrig tur, glæder mig til at følge jer.
  Knus 😉

 3. Kære Eszter og Simon
  Rigtig god tur, håber I nyder det får nogle gode oplevelser både i Beijing og Xi’an som er dejlige steder. Et Tip, får hotel personale til at lærer Jer at udtale vejnavnet eller hotellet navn på kinesisk, da en del taxi chauffører ikke kan læse det lille kort man ellers får fra hotellet. Men kan man sige navnet eller vejnavnet så hjælper det meget.
  God tur
  Knus Birgit og Bo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *